Etusivu Palvelut Tuotteet Ideagalleria Tapahtumat YhteystiedotJULKISIVU REMONTTI

Harkitsetko puutalosi ulkoverhoilun uusimista?

Ulkoverhousremontti on tilaisuus. Älä ihmeessä jätä käyttämättä mahdollisuutta parantaa kotisi energiatehokkuutta siinä samalla!

Jos kotisi on puurunkoinen ja rakennettu ennen 1980-lukua, sen lämmönhukka on merkitsevästi suurempi kuin mikä olisi nykytaloissa hyväksyttävää.

Olet kenties huomannutkin sen. Olet ehkä moittinut vedontunnetta talvisin? Olet ehkä havainnut kodissasi kohtia, jotka ovat toisia viileämpiä? Ja olet varmasti moittinut energialaskuja.

Lisäeristä talosi ulkoverhoiluremontin yhteydessä, siihen on nyt varta vasten kehitetty ratkaisu, PAROC Renova

Kun julkisivua uusitaan, kannattaa aina parantaa lämmöneristystä

Julkisivujen uusimisen yhteydessä kannattaa aina lisätä lämmöneristävyyttä mahdollisimman tehokkaaksi. Eristämisen lisäkustannus on vain pieni osa koko julkisivun uusimisen kustannuksista. Kun seinän eristävyys ja paksuus kasvaa, kannattaa myös sokkeli eristää. Sokkelin ulkopuolinen eristäminen on ainoa helppo tapa nostaa maanvaraisen lattian lämpötilaa ulkoseinien lähellä. Kylmä ja vetoinen lattia on tyypillinen ongelma 60- ja 70 luvun taloissa. Sokkelin lisäeristys säilyttää talon mittasuhteen niiltä osin ennallaan. Se parantaa myös merkittävästi lämpimän alakerran lämpötaloutta.

Uudet ikkunat tuovat mukavuutta

Julkisivuremonttiin kannattaa liittää myös vanhojen ikkunoiden korvaaminen nykysuositukset täyttävillä ikkunoilla. Hyvin eristävän ikkunan edessä ikävä veto ja kylmyys poistuvat ja myös ääneneristävyys paranee.