Etusivu Palvelut Tuotteet Ideagalleria Tapahtumat YhteystiedotEnergiaviisas remontti

Kun taloa remontoidaan, on viisasta samalla nostaa sen energiatehokkuutta. On kannattavaa lisätä talon energiatehokkuutta sen osien (yläpohja, ulkoseinät, perustukset, alapohja) ollessa remontin tarpeessa. Energiatehokkuuden lisääminen on ainoa remontin osa, joka maksaa itsensä takaisin korkojen kanssa!

Tulevaisuuden energiatehokkuusvaatimuksiin on viisasta varautua jo nyt suunnitelleessaan uutta rakennusta tai kunnostaessaan vanhaa taloa. Koska jokainen talo on yksilö, tulee jokainen energiaremonttiprojekti suunnitella huolella kyseisen talon vaatimukset huomioon ottaen.


Asu mukavammin ja säästä
joka vuosi energialaskuissa.

Lämmöneristeet eivät ulkoverhousremontin muihin kustannuksiin verrattuna paljon maksa. PAROC Renova maksaa itsensä takaisin muutamassa vuodessa pelkillä lämmitysenergiasäästöillä. Ja tulevien vuosien säästöt satavat suoraan kukkaroosi, sillä energian hinta on nousemaan päin.

Ulkoverhousremontin yhteydessä tehtävän lisäeristyksen jälkeen kotisi on entistäkin energiatehokkaampi. Sen kun nautit olostasi kodissa, joka on paitsi kauniimpi myös lämpimämpi.